5. heinäkuuta 2013

London

 Kuusi päivää Lontoossa ja tässä mielipiteitäni ja havaintojani tämän hetken muoti tilanteesta.



 Lomareissu Lontooseen ja bongausta tämänhetkisestä. Katu tyylissä oli selkeänä päälinjana teepaita ja tiukat farkut sekä kesäiset hellemekot, joka ei ehkä hirveämmin kyllä yllätä. Sää oli hieman viileä ja vastaan tuli sekä niukempaa, että toppatakkia.

<- Erilaisia kojuja tuntuu olevan joka nurkassa. Tällä hetkellä monista kojuista löytää käsintehtyä, kirjavaa sekamateriaali takkia, jonka jokainen kappale on täysin uniikki.

Lyhyet polven ylle jäävät mekot ovat myös yleisiä.
 
 
 
 <- Monissa vaatteissa yleisenä on yksinkertainen kuosi ja leikkauksella tehty, hiukan painokuviolta näyttävä, geometrinen muotokieli.


Sitten jotain joka ei vieläkään ->
mene minulla jakeluun. En ymmärrä mitä hienoa on kulkea kaupassa ja kadulla aikuisten potkupuvussa. Ja niitähän löytyy vaikka ja mistä vaatekaupasta,
 jokaisella vähän oman mallinen.
 
 Ihania kauluksia joka lähtöön. Kauluksia ->
eri malleina, materiaaleina ja merkkeinä aina markkinakojuista vaatekauppoihin, mutta mikäs siinä, ovat niin kauniita. =}


Suomeen verrattuna britit ovat oikein pukumiehiä. Suurin syy tähän on ehkä kuitenkin sikäläinen työ kulttuuri ja pukujen yleinen käyttö. Puku myös kielii varallisuus kuilun paremmalle puolelle kuulumisesta. Joka tapauksessa toimivan värinen puku kokonaisuus on kaunista katsottavaa.
 Jännää tällä hetkellä ovat erilaiset olkaviritelmät. Olkapäillä keikkuu niin sulkia, niittejä paljetteja että helyjä. Koristuksia löytyy irrallisina ja valmiiksi paidoissa. Kaduilla muhkeita olkapäitä ei paljoa näkynyt, mutta kaupoissa kylläkin.

 Desigual
Ihana kauppa täynnä kaikkea aivan ihanaa. Vaatteita toimivilla pikku yksityiskohdilla, kuten tämä nätti takki, jossa aivan ihanasti nappirivi kalvosimissa ja olkapaikat.

Ainoa ongelma on, ettei mitään silti raaskisi ostaa, sillä puoleen hintaankin vaatteet ovat aika tyyriitä. Hinnat ovat melko korkeat ja useampi sata euroa kuluisi humahtaen. Kannattaa kuitenkin käydä ihailemassa.


Liikkeessä on aivan ihana tunnelma ja kaksikerroksisen kaupan katto on alakerrasta peitetty täysin lasipulloilla, joka on mahtavan näköistä. Yläkertakin on hyvin puoleensavetävä.
 

1 kommentti:

  1. Pitääki kuukauden päästä käyä kattelemassa! :3

    VastaaPoista